Vols fer una ullada a les fotografies del 13è Certamen de Música Jove d’Igualada?

El passat 30 de juny, es va celebrar el 13è Certamen de úsica jove d’Igualada a la Plaça de Catalunya (davant les cotxeres dels Moixiganguers d’Igualada, a l’Estació Vella). Es van poder gaudir de 8 actuacions de joves músics de la nostra ciutat.

Aquestes actuacions estaven classificades en dues categories:

♦ Solistes + Electrònica i nous formats

♦ Grups de música

Al llarg de la nit es va poder escoltar diferents estils de música molt variats passant:  pop, rock, hip hop, música electrònica, populars i folklore, trash metal…

Tot i haver-hi dues categories es van atorgar tres premis:

  • Premi al millor solista – GANSO 
  • Premi a la millor banda – HERDDEATH
  • Premi del jurat popular – XILLONA

GANSO

 

 

 

 

 

Tant el premi a la categoria de millor solista com el de la categoria a millor banda va ser atorgat per un jurat professional relacionat amb el camp musical (músic professional, productor de música i mitjà de comunicació). En aquesta edició es va tenir el plaer de comptar amb un jurat professional format per:

Sheila Grados Iglesias, graduada per ESMUC en especialitat de cant clàssic i formada, també, en cant modern, jazz, música antiga i cant flamenc. Pel que fa a instrumentació ha estudiat piano, saxo i percussió.  Actualment és professora de cant i directora del taller d’òpera a Artístic, espai de dansa, música i teatre entre altres projectes musicals.

Adrià Dèmenech Hernández – Innercut, productor de música electrònica. Des del 2014 crida l’atenció amb “Anoia”, un dels seus primers singles. Al 2015 es torna a conèixer per “Hidden Shapes”, un EP que va obrir la porta a grans clubs i festivals com Sónar, Razzmatazz o Primavera Sound. destacant amb el seu so calent, ben treballat i actual, que combina símptomes de neó i vocació oberta al pop.

Xavi Sánchez Pons, crític de música especialista en cultura popular. Porta     vint anys en actiu, publicant regularment articles, crítiques i entrevistes en mitjans de comunicació com el suplement de cultura PLAY del Diari ARA, ON Barcelona de El Periódico de Catalunya, Rockdelux Caninio, El Hyper o Beatburguer. Durant nou anys (2004 – 2012) va dirigir l’edició catalana de MondoSonoro, revista amb la que segueix col·laborant.

 

 

Ja podeu veure les fotografies de l’esdeveniment!!!

Moltes gràcies al públic assistent i a tots els que vau fer possible el Certamen!