TORNA… TARDES DE CINEMA A LA KASERNA!!

 

El grup de joves corresponsals d’aquest curs 2018/19 tornen a engegar el cicle de “TARDES DE CINEMA!” que ja es van dur a terme el curs passat.

Els corresponsal són un grup de dotze joves de 3r i 4t d’ESO de l’INS Pere Vives Vich, l’INS Joan Mercades, l’INS Badia i Margarit i de l’Escola Anoia que es reuneixen cada divendres per fer tal de fomentar la participació i promovent activitats a tots els joves de la ciutat. Per altra banda, treballen conjuntament per tal de fer arribar informació d’interès juvenil a la resta dels seus companys i a tots els joves de la ciutat.

Per tal d’amenitzar les tardes de dissabte, els joves corresponsals volen oferir a la resta de joves a partir de 11 anys  una tarda de cinema al mes durant ells mesos de febrer, març i abril.

 

 CON AMOR, SIMON

Simon Spiers és un jove de 16 anys que té una vida normal, uns pares genials, una germana petita amb la que s’hi porta molt bé i un grup d’amics de gran confiança. Però Simon té un gran secret. Quan un dels seus correus cau en mans equivocades, Simon veurà com les coses es compliquen extraordinàriament i haurà de fer front a una situació que posarà en perill la vida que duia fins al moment.

Quan? 23 de febrer a les 18h

On ? A la Kaserna

Preu: Gratuït amb servei de crispetes i beguda!!

Edat: A partir de 11 anys

 

 

 

Et quedaràs a casa???