ARTIKA : Exposició artística col·lectiva

Artika’19 és un projecte que vol oferir un espai d’exposició i diàleg artístic a tots els joves de la comarca d’entre 15 i 25 anys on poder donar a conèixer el seu talent artístic.

Som un col·lectiu de joves artistes Igualadins interessats en exhibir el nostre art i el de qualsevol persona d’entre 15 y 25 anys amb inquietuds creatives. Creiem imprescindible crear espais que visibilitzin a aquelles persones que han escollit el camí de les arts i que dediquen tot el seu esforç en donar forma a les seves idees i projectes. Així doncs, Artika’19 neix de la necessitat de mostrar el potencial artístic dels joves de la comarca de l’Anoia; un espai on l’art es presentarà de forma lliure i sense límits i que permetrà promoure la creació artística de qualsevol disciplina; des de pintura, dibuix, fotografia, escultura o gravat, fins a disseny, videoart o performance.

L’Escorxador d’Igualada acollirà aquesta exposició col·lectiva del 5 al 12 d’octubre


COM PODEU PARTICIPAR-HI?

  1. Consulta les bases de participació a Artika’19 clicant aquí i si tens dubtes posa’t en contacte amb artikaimpuls@gmail.com i te’ls resoldrem.
  2. Omple el formulari d’inscripció per tal de poder participar a l’exposició col·lectiva. El termini finalitza el 5 de setembre.
  3. Un cop rebudes totes les inscripcions , els joves impulsors d’Artika’19 es posaran en contacte amb vosaltres per confirmar la participació i concretar els detalls del muntatge.
  4. Podeu seguir el projecte Artika’19 al seu canal d’Instagram @artikaimpuls