CONSELL MUNICIPAL D’INFANTS D’IGUALADA

BENVINGUDA ALS NOUS MEMBRES DEL CONSELL D’INFANTS 2019-2020

El Consell es va crear l’any 2017 com un mecanisme de participació que permet als infants fer sentir la seva veu al consistori de la seva ciutat  + info

DISSABTE 27 DE FEBRER A LES 11H

ET CONVIDEM A SEGUIR LA SESSIÓ EN DIRECTE AMB EL CONSELL D’INFANTS

 

 

🗨👫👬👭

“SÓN MOLTES LES PREGUNTES QUE NENS I NENES ENS FEM SOBRE LA SITUACIÓ ACTUAL, PER AIXÒ HEM VOLGUT FER UNA TROBADA AMB ELS REGIDORS/ES DE L’AJUNTAMENT D’IGUALADA PER TROBAR RESPOSTES”🗯

PODEU MIRAR TOTA LA TROBADA AQUÍ

 

                           

CONTINUEM EL TREBALL ONLINE COVID-19

 

PARTICIPACIÓ INFANTIL MÉS QUE MAI !!!

Aquests dies treballem per ajudar a dissenyar un E S T I U per infants i A M B infants

CREIEU que hi ha d’haver Activitats d’Estiu a Igualada? ☀️ Com ho viviu? 🤔  Com han de ser les activitats amb aquesta realitat? l’Ovidi, la Martina, l’Arnau, el Jordi, la Clara, l’Arturo, la Saoudathou…. O P I N E N !

 

PARTICIPACIÓ ONLINE AMB UNICEF- LA INFANCIA OPINA !!

Aquests dies participem  en el Progama  “La Infancia Opina” organitzat per Unicef, en què diferents infants de la resta de les Comuntitats Autònomes han pogut explicar la seva experiència al voltant de diferents temes. La Dolça Prat petita Consellera del Consell d’Infants i representant de l’escola Mowgli d’Igualada, ha pogut explicar la seva experiència d’oci dins el confinament i ha animat a la resta d’infants a fer volar la imaginació.

GRÀCIES DOLÇA!!

En aquesta mateix línia, el Consell d’Infants participa en el Cicle de Sessions online de Participació que ha organitzat Unicef.  En aquest cas és la Rita Guasch, petita Consellera i representant de l’Escola Pia d’Igualada, que fa de “ponent” en la sessió per valorar com veu la tornada als carrers, les fases de desconfinament, propostes per cultura i educació… Una iniciativa enriquidora per compartir experiències amb infants d’altres comunitats i escoltar la seva visió sobre l’actual situació. GRÀCIES RITA!!!!! i a l’Escola Pia per ajudar-nos!!

 

 

EL CONSELL D’INFANTS D’IGUALADA DÓNA ÀNIMS A LA RESTA DE NENS I NENES PER LA SITUACIÓ QUE ESTÀ PATINT IGUALADA COVID-19

        

JORNADES DE TREBALL

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES!! 

ELS PRIMERS ACTES… 20 N

QUÈ ENS PREOCUPA A IGD?

PLUJA D’IDEES DE PROPOSTES!  

PRIORITZEM I DECIDIM !!

 

 ACTES  DEL CONSELL D’INFANTS 2019-2020

 

ALTRES EDICIONS DEL CONSELL D’INFANTS D’IGUALADA