I M P U L S 2020 · Pressupostos Participatius Joves

📖 BASES DE PARTICIPACIÓ   

📎 Descarrega’t les bases 

Consulta les bases de participació on trobaràs tota la informació que cal saber per poder participar del projecte Impuls 2020 i si et quedes amb dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres participa@aj-igualada.net , 608 09 53 48 ( whatsapp) o passa’ns a veure per La Kaserna en horari del Punt d’Informació Jove ( Dill a div de 10h a 13.30h / 17h a 20h).

📝 FORMULARI  DE PARTICIPACIÓ

Emplena el formulari de participació amb les teves dades i les de la teva proposta.

✍ AUTORITZACIÓ PER A MENORS D’EDAT

📎Descarrega’t l’ autorització

Si ets menor d’edat necessitem que la teva mare/pare o tutor/a t’autoritzi a participar en el projecte. Un cop estigui signada només caldrà que l’escanegis i l’enviis amb la resta dels documents o bé ens la portis a La Kaserna presencialment.

🎥 CARACTERÍSTIQUES  DEL VÍDEO

👆 Grava un vídeo de no més de 60 segons en  ( mp4 )

✌ El vídeo ha d’explicar clarament qui ets, en què consisteix la teva proposta, quin pressupost necessites per fer-la realitat i per què la creus necessària.

🤟 Del  10 al 14 de febrer es penjaran els vídeos a l’Instagram d’@impulsjoves per tal de conèixer la rebuda per part de la resta de joves ( votació popular💟 )

📧 ENVIAMENT DE LES PROPOSTES

Del 13 de gener al 7 de febrer ( ambdós inclosos).

▪Emplena el formulari +  envia el teu vídeo i l’autorització de menors d’edat ( si cal) a participa@aj-igualada.net mitjançant la plataforma wetransfer.com  indicant com a subjecte:

 IMPULS 2020: NOM COGNOMS_NOM DE LA PROPOSTA

Si tens dubtes en fer l’enviament posa’t en contacte amb nosaltres!

 

⚡ PER DECIDIR…PARTICIPA-HI