Estiuet

L’Estiuet és un programa que organitza l’Ajuntament d’Igualada format per Casals d’activitats de lleure dirigits a infants entre 3 i 12 anys que es porten a terme en acabar el curs escolar.

Aquest projecte permet que els infants gaudeixin de l’estiu d’una manera lúdica i educativa. S’ofereix als participants un ampli ventall d’activitats interessants i divertides que a l’hora permeten  treballar diferents aspectes del seu desenvolupament (àmbit físic, psicomotor, àmbit cognitiu, habilitats socials, actituds, valors i normes…) i és per això que es fa necessari tenir en compte la franja d’edat a la que va dirigida l’activitat per així poder planificar segons els interessos i les motivacions i respectant les necessitats de cada grup d’edat.

 

L’ESTIUET 2020 QUEDA MODIFICAT PER LA SITUACIÓ COVID-19

 * En breu hi haurà tota l’oferta d’activitats de lleure de la ciutat 

 

 

BEQUES PATRONAT GARCIA FOSSAS

Per informació i sol·licitud de beques per a les activitats d’estiu consulteu: www.igualada.cat  Cliqueu tràmits i en el cercador indiqueu: «beques estiu» o podeu clicar BEQUES ACTIVITATS ESTIU 2020

Aquesta plataforma permet entregar de forma telemàtica la documentació necessària per completar el tràmit.

Dates de sol·licitud: de l’1 al 5 de juny 2020

Dates resolució: a partir de les 12 h del dia 10 de juny, rebreu un correu electrònic informant de la concessió o denegació de la beca. En cas afirmatiu, aquest correu servirà per justificar la concessió.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGUEIX-NOS A:

 

 

 

 EDICIONS ANTERIORS