Estiuet

L’Estiuet és un programa que organitza l’Ajuntament d’Igualada format per Casals d’activitats de lleure dirigits a infants entre 3 i 12 anys que es porten a terme en acabar el curs escolar.

Aquest projecte permet que els infants gaudeixin de l’estiu d’una manera lúdica i educativa. S’ofereix als participants un ampli ventall d’activitats interessants i divertides que a l’hora permeten  treballar diferents aspectes del seu desenvolupament (àmbit físic, psicomotor, àmbit cognitiu, habilitats socials, actituds, valors i normes…) i és per això que es fa necessari tenir en compte la franja d’edat a la que va dirigida l’activitat per així poder planificar segons els interessos i les motivacions i respectant les necessitats de cada grup d’edat.

 

L’ESTIUET 2020 QUEDA MODIFICAT PER LA SITUACIÓ COVID-19

“Obert Per Vacances” és l’oferta d’activitats d’estiu’ 20  per a infants, joves, adults i famílies adaptades a la situació sanitària causada per la Covid-19. La programació està formada per diferents activitats de lleure, esportives, culturals, tecnològiques… A l’interior hi trobareu l’apartat de l’Estiuet’20

 

   IMATGES DE L’ESTIUET ’20  

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES PER

LA VOSTRA CONFIANÇA!!

HA ESTAT UN ESTIU GENIAL I HEM POGUT GARANTIR EL #DRETALLLEURE ALS NOSTRES INFANTS!!

 

 

BEQUES PATRONAT GARCIA FOSSAS – Finalitzat

Per informació i sol·licitud de beques per a les activitats d’estiu consulteu: www.igualada.cat  Cliqueu tràmits i en el cercador indiqueu: «beques estiu» o podeu clicar BEQUES ACTIVITATS ESTIU 2020

Aquesta plataforma permet entregar de forma telemàtica la documentació necessària per completar el tràmit.

Dates de sol·licitud: de l’1 al 5 de juny 2020

Dates resolució: a partir de les 12 h del dia 10 de juny, rebreu un correu electrònic informant de la concessió o denegació de la beca. En cas afirmatiu, aquest correu servirà per justificar la concessió.

 

 

 

SEGUEIX-NOS A:

 

 

 

 EDICIONS ANTERIORS