I M P U L S 2019 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

📖 BASES DE PARTICIPACIÓ   

📎 Descarrega’t les bases 

Consulta les bases de participació on trobaràs tota la informació que cal saber per poder participar del projecte Impuls 2019 i si et quedes amb dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres participa@aj-igualada.net , 608 09 53 48 ( whatsapp) o passa’ns a veure per La Kaserna en horari del Punt d’Informació Jove ( Dill a div de 10h a 13.30h / 17h a 20h).

📝 FORMULARI  DE PARTICIPACIÓ

📎 Descarrega’t el formulari 

Emplena el formulari de participació amb les teves dades i les de la teva proposta.

Si creus que l’espai del formulari és petit per explicar la teva proposta i el pressupost que necessitaràs, pots adjuntar un nou document (.word/.pdf) en el moment de fer l’enviament per e-mail.

✍ AUTORITZACIÓ PER A MENORS D’EDAT

📎Descarrega’t l’ autorització

Si ets menor d’edat necessitem que la teva mare/pare o tutor/a t’autoritzi a participar en el projecte. Un cop estigui signada només caldrà que l’escanegis i l’enviis amb la resta dels documents o bé ens la portis a La Kaserna presencialment.

🎥 CARACTERÍSTIQUES  DEL VÍDEO

👆 Grava un vídeo de no més de 2 minuts ( formats admesos mp4, avi, mov)

✌ El vídeo ha d’explicar clarament qui ets, en què consisteix la teva proposta, quin pressupost necessites per fer-la realitat i per què la creus necessaria.

🤟 Del 23 de gener al 8 de febrer es penjaran els vídeos a l’Instagram d’@igualadajove  per tal de conèixer la rebuda per part de la resta de joves ( votació popular💟 )

Aquí podeu consultar vídeos d’altres edicions 👁‍🗨

📧 ENVIAMENT DE LES PROPOSTES

Del 4 de desembre al 23 de gener ( ambdós inclosos).

▪Envia el formulari + vídeo + autorització ( si cal) a participa@aj-igualada.net mitjançant la plataforma wetransfer.com  indicant com a subjecte:

                                IMPULS 2019: NOM COGNOMS_NOM DE LA PROPOSTA

Si tens dubtes en fer l’enviament posa’t en contacte amb nosaltres!

⚡ PER DECIDIR…PARTICIPA-HI