Si estàs pensant a crear la teva pròpia empresa/negoci/cooperativa, a Igualada tens dos recursos que t’ajudaran en el teu projecte:

Primer, t’has d’assebentar que aquí tens les bases legals de com constituir una associació. Tenim assessories per acompanyar-te en aquest procés.

L’Ignova t’ofereix el Servei d’Assessorament empresarial, aquest servei té coma  finalitat prestar un assessorament tècnic personalitzats tant si ets un jove emprenedor que vols crear una nova empresa com si ets un empresari que vols desenvolupar una empresa existent.

Els serveis que t’ofereixen són: assessorament per elabaorar el pla d’empresa, ass. sobre finançament de projectes empresarials i ass. per obtenir ajuts i subvencions.

Per participar d’aquest servei públic gratuït, has de concertar prèviament una entrevista.

Els trobaràs a c/ Lleida, 78.

Entre els seus projectes, hi ha el servei de creació d’empresa. T’ajuden en la recerca dels principals trets que caracteritzen l’obertura d’un negoci, informació sobre la tramitació i passos a seguir per donar-te d’alta en el règim especial d’autònoms o constituir una societat, normativa vigent específica per la teva activitat, ajuts, subvencions i línies de finançament. T’ajuden a conèixer l’estructura de pla d’empresa i et donen suport per a l’elaboració del mateix. Posen a la teva disposició el personal tècnic de l’entitat i un assessor extern perquè puguin realitzar un diagnòstic de l’empresa des del punt de vista extern o posicionament en el mercat i des del punt de vista de gestió interna.

Altres recursos

Consulta en aquestes webs tot el que necessites saber sobre l’emprenedoria: pla d’empresa, tràmits, subvencions, finançament…