El GPJ – grup de participació de la #mostraJOVE està format per joves d’entre 12 i 18 anys d’Igualada i de la comarca de l’Anoia apassionats/es per les arts escèniques.

Com a grup de joves és el segon any que es treballa per tal de crear una programació juvenil gratuïta en el marc de la Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils  El grup de joves es reuneix a partir del mes de novembre setmanalment a l’espai juvenil la Kaserna i, amb el suport de la dinamitzadora de participació, treballen i donen forma a aquest projecte per tal que tot el jovent pugui gaudir de quatre dies d’espectacles, tallers organitzats amb pressupost participatiu jove #impuls2019, concerts, espai de trobada i chill out, showcase de joves companyies…i molt més!

Podeu consultar tota la programació de la 30ª edició al flyer!


IMATGE GRÀFICA DE LA #MOSTRAJOVE

CRIDA ALS I LES JOVES PER FORMAR PART DEL GPJ DE LA #MOSTRAJOVE

IMATGE GRÀFICA DE LA 30ª MOSTRA IGUALADA / #MOSTRAJOVE 


GALERIA DE FOTOS

EL GPJ IMAGINA I TREBALLA COM SERÀ LA 30ª EDICIÓ DE LA #MOSTRAJOVE…

PRESENTEM EL CARTELL OFICIAL DE LA #MOSTRAJOVE EN RODA DE PREMSA

Ens acompanya en Pep Farrés, director de Mostra Igualada, Carme Riera, regidora de joventut i Pere Camps, regidor de cultura.

COMENCEM EL MUNTATGE DE LA #MOSTRAJOVE…

TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE CÚPULES GEODÈSIQUES AMB EN JORDI ENRICH

Aquest taller dirigit per en Jordi Enrich ens ha ajudat a crear l’ambientació de l’espai exterior de l’Escorxador. Hem construït diferents estructures geodèsiques per simular les cabanes que construíem quan érem petits i petites i així poder retornar a la infantesa seguint el lema de la 30ª edició de la Mostra Igualada ” Espectacles que ens fan créixer”. Les estructures les hem construït amb canyes.

COMENÇA LA #MOSTRAJOVE!