📖 BASES DE PARTICIPACIÓ   

📎Consulta les bases!

Consulta les bases de participació on trobaràs tota la informació que cal saber per poder participar del projecte Impuls 2022 i si et quedes amb dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres participa@aj-igualada.net , 608 09 53 48 (whatsapp) o passa’ns a veure per La Kaserna demanant cita prèvia al Punt d’Informació Jove.

📝 FORMULARI  DE PARTICIPACIÓ

Emplena el formulari de participació següent amb les teves dades i les de la teva proposta.

✍ AUTORITZACIÓ PER A MENORS D’EDAT

📎Descarrega’t l’ autorització

Si ets menor d’edat necessitem que la teva mare/pare o tutor/a t’autoritzi a participar en el projecte. Un cop estigui signada només caldrà que l’escanegis i l’enviïs amb la resta dels documents o bé ens la portis a La Kaserna presencialment.

🎥 CARACTERÍSTIQUES  DEL VÍDEO

👆 Grava un vídeo d’un màxim de 60 segons de durada en format .mp4

✌ El vídeo ha d’explicar clarament qui ets, en què consisteix la teva proposta, quin pressupost necessites per fer-la realitat i per què la creus necessària.

🤟 Del 25 de febrer al 15 de març es penjaran els vídeos a l’Instagram d’@igualadajove per tal de conèixer la rebuda per part de la resta de joves (votació popular💟 )

📧 ENVIAMENT DE LES PROPOSTES

Del 9 de gener al 24 de febrer (ambdós inclosos).

▪Emplena el formulari i envia el teu vídeo amb l’autorització de menors d’edat (si cal) a participa@aj-igualada.net mitjançant la plataforma wetransfer.com  indicant com a subjecte:

 IMPULS 2022: NOM COGNOMS_NOM DE LA PROPOSTA

Si tens dubtes en fer l’enviament posa’t en contacte amb nosaltres!

 

⚡ PER DECIDIR…PARTICIPA-HI