1. PROJECTE JOVES CORRESPONSALS

2. CORRESPONALS 2019-2020

3. ANTICS CORRESPONSALS


1. Projecte Joves Corresponsals

Els Joves Corresponsals són un grup de joves de 3r i 4t d’ESO de diversos instituts igualadins que treballen conjuntament per fer arribar informació, fomentar la participació i promoure activitats als centres entre els seus companys.

El projecte comença a principis de curs, quan s’obre la convocatòria per a presentar-se per ser corresponsal. Per tant, si vas a un institut igualadí, fas entre 3r i 4t d’ESO i tens ganes de ser corresponsal, estigues atent a la cartellera del teu institut entre el setembre i l’octubre! El grup de corresponsals el formen una representació d’alumnes i les places estan distribuïdes en relació amb el número d’estudiants que hi ha a cada centre.


2. Corresponsals 2019-2020

Enguany tenim un grup de corresponsals format per alumnes del Joan Mercader, el Pere Vives, el Badia i Margarit, l’Escola Anoia, l’Escola Pia i el Monalco. podeu seguir tots els nostres porjectes al nostre compte d’instagram @jovescorresponsals_igd


3. Antics Corresponsals

Al llarg del curs 2014-2015, el grup de Corresponsals van engegar projectes com un concurs d’eslògans sobre les conseqüències de consumir drogues, l’organització de la “Cursa Jove. Que no et guanyi la maria”, un cinefòrum a La Kaserna o el Holi Colors Igualada 2015.

Durant el curs 2015-2016, el nou grup de Corresponsals va realitzar una campanya de sensibilització sobre el consum del tabac, van col·laborar en la Fira Universitària, la dinamització de la parada del Campi qui Pugui, la preparació d’una campanya de normalització de la diversitat sexual i l’organització del HoliBubbleFest ’16. Consulta els vídeos de les seves campanyes!

El 2016-2017 han organitzat un “quiz” sobre la Kaserna, han dinamitzat la cartellera i el taulell a diversos instituts, han col·laborat en la Fira Universitària, han gestionat la campanya sobre l’autoconcepte “I tu, com et veus?” i han organitzat la Jornada dels Corresponsals amb actuacions de joves dels seus instituts.

 

 unnamed9foto 3 (4)

DSCN1204

   unnamed3