Consulta la borsa de professionals del món del lleure/social!

Hem creat aquesta nova borsa per donar cabuda als professionals que volen dedicar-se al món social i del lleure, per tal que puguin visualitzar la seva experiència i habilitats, però sobre tot el seu contacte per a empreses, entitats o associacions que puguin estar interessades en els seus serveis.

Si vols oferir els teus serveis com a monitor/a, educador/a social, tallerista, etc…introdueix les teves dades al formulari. Setmanalment actualitzarem el llistat d’inscrits.

CAL TENIR EN COMPTE QUE:

  • La disponibilitat de les persones que figuren a la llista és revisada anualment, per tant, pot ser que en el moment de requerir el servei, la situació personal dels candidats hagi canviat.
  • La cartellera de professionals de lleure és una activitat privada, sobre la qual el Punt Municipal d’Informació Juvenil no exerceix cap control al respecte. Per aquest motiu, l’equipament no es fa responsable de les persones que ofereixen els seus serveis com a professional del lleure, ni del vincle i/o condicions que s’estableixen amb el demandant
  • Per formar part de la cartellera, has de tenir entre 16 i 29 anys i recorda que per fer qualsevol modificació de les dades cal enviar un mail a: pij@aj-igualada.net