1. JOVES X LA CREATIVITAT

2. CERTAMEN DE MÚSICA JOVE


1. Joves x la creativitat

Aquest també és un concurs que es convoca anualment i que té per objectiu crear el disseny dels cartells de l’#EstiuJove o d’altres projectes del Dept. de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada.

 

S’acostuma a obrir convocatòria al gener.


2. Certamen de música jove

El Certamen de Música Jove és un concurs per als grups igualadins de tots els estils que pretén donar la possibilitat a joves músics de mostrar el seu talent al públic del municipi i donar-se a conèixer com a artistes amb projecció de futur.

Any rere any, l’esdeveniment té el plaer de comptar amb un jurat professional que valora les actuacions i dóna nom als tres guanyadors del certamen. A part del premi que atorga el jurat professional, també es compta amb un premi del jurat popular: el públic assistent vota el seu grup preferit.

Alguns grups guanyadors en edicions del Certamen han estat La Terrasseta de Preixens, que continua actuant amb èxit dins del panorama català, Between Humans & Beats, Hugkake o Josh Allen & The Rootmakers.

Hi poden participar tots els grups que, com a mínim, un dels components sigui d’Igualada i que almenys la meitat dels components del grup tingui entre 16 i 35 anys.

La convocatòria acostuma a obrir-se a principis de maig i el Certamen es celebra a finals de juny.