La Garantia Juvenil és iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil.

L’objectiu és garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.

Requisits

 • Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats que formen part de l’Acord Econòmic Europeu o Suïssa. També podran inscriure’s els estrangers titulars d’una autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar. 
 • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya
 • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil 
 • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud. 
 • No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.  
 • No haver rebut accions formatives que comportin més de 40h mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de la presentació de la sol·licitud. 
 • Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil. 

Inscripció 

 1. Descarrega i omple aquest formulari
 2. Porta aquest formulari a l‘oficina de registre  (no cal demanar hora). 
 3. Rebràs al teu correu electrònic un codi d’activació, que hauràs d’introduir en aquest lloc web. I ja podràs començar a omplir la teva inscripció. Si necessites ajuda pots venir a la Kaserna de dimarts a divendres de 10 a 13.30h 
 4. Un cop t’hagis inscrit contactaran amb tu per tenir una primera entrevista i definir l’itinerari de Garantia Juvenil. La referent del projecte de Garantia Juvenil de l’Anoia, es diu Raquel i la trobarà al Consell Comarcal de l’Anoia , al despatx de l’Anoia JoveTambé et pots posar en contacte amb ella per whatssapp (679.964.669)