Campi qui pugui

cartell_opt

 

Durant el mes de maig, des del Punt d’Informació Juvenil de la Kaserna organitzem el Cicle “Campi Qui Pugui”. Si ets dels que li agrada viure experiències a l’estranger i conèixer noves persones i cultures, fes una ullada al cartell!

L’objectiu del Campi qui Pugui és informar els joves de totes les possibilitats que es presenten a nivell de mobilitat internacional i activitats i estades per a l’estiu, des d’anar a treballar o estudiar a l’estranger, a fer un voluntariat, un camp de treball o unes colònies d’estiu.

Les activitats que tenim preparades pel Campi Qui Pugui ’17, que es realitzaran a la Kaserna, són:

  • Xerrada dirigida a famílies “Oportunitats per a menors a l’estrangerSessió informativa a càrrec de l’Oficina Jove de l’Anoia per cursar estudis acadèmics a l’estranger i descobrir oportunitats per a l’estiu. Dijous 4 de maig a les 19:30h
  • Vespres de Campi-Capica
    • Treballar d’au-pair o d’assistent lingüístic a l’estranger: T’agradaria treballar amb infants o joves en un altre país? Vine i comparteix els teus dubtes tot fent un pica-pica amb joves internacionals que estan treballant actualment a Igualada! Dijous 11 de maig a les 20:30h.
    • Ser voluntari a l’estranger i alternatives de viatge “low cost”: Prefereixes descobrir noves realitats mentre t’impliques en projectes locals? T’agrada viatjar aprofitant les alternatives de baix cost i el contacte amb la gent local? Vine a conèixer les experiències d’altres joves tot fent un tastet! Dijous 18 de maig a les 20:30h

Tot i que les activitats del Cicle es concentren al mes de maig, no dubtis en apropar-te durant tot l’any al Punt d’Informació Juvenil. Pensa que les estades acadèmiques, les pràctiques, els voluntariats o fins i tot la feina no té una temporada concreta!

Si vols consultar informació per fer-te una idea de les oportunitats que t’estan esperant, fes clic AQUÍ.