Des del passat dilluns 6 de novembre ja està en marxa la campanya iBons Joves de promoció del comerç de la ciutat a través de la qual els joves, de 16 a 23 anys, poden adquirir bons per a bescanviar en els comerços minoristes de la ciutat.

La campanya iBons funciona a través de la compra de bons a la web ibonsigualada.cat. El jove s’haurà de registrar, comprar els bons i descarregar-los al seu mòbil. El preu del bo és de 10 euros, dels quals els joves només paga 3 euros i els 7 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada persona pot adquirir fins a 5 bons per gaudir d’un descompte total de 35 euros. Es podran utilitzar fins al 24 de desembre i comprar fins a exhaurir existències, només cal tenir entre 16 i 23 anys i estar empadronat a Igualada.

A la web ibonsigualada.cat es pot consultar la llista actualitzada de comerços adherits. Actualment, hi ha prop d’una cinquantena de diferents sectors; moda, tecnologia, restauració, alimentació, serveis… Per facilitar la visualització dels establiments adherits la majoria tenen la imatge de la campanya a l’entrada del seu establiment.