20 ANYS DE LA KASERNA!

Aquest 2023  fa 20 anys del naixement del primer equipament juvenil municipal d’Igualada.

La Kaserna va obrir les seves portes als joves de la ciutat per oferir tot allò que necessiten per desenvolupar-se, formar-se, divertir-se i créixer treballant amb comunitat i amb el recolzament integral incondicional dels professionals.

Durant aquests 20 anys, la Kaserna ha estat plena de projectes i activitats  per desenvolupar les habilitats dels joves de la ciutat, ha format a generacions igualadines de monitors i monitores, ha ofert el títol de primers auxilis, camps de treball urbans, pressupostos participatius, el certamen de música jove, sortides per la castanyada o durant l’estiu…i moltes activitats i formacions més!

A més a més, durant tot l’any molts dels joves igualadins s’apropen a la Kaserna per informar-se i rebre assessorament en matèries laborals, acadèmiques, d’habitatge, tràmits de beques o de mobilitat internacional. L’equipament doncs, s’ha convertit en un nucli multifuncional per els joves de la ciutat!

És per tot això que el proper 18 de març volem celebrar una jornada en motiu dels 20 anys de la Kaserna! Farem activitats durant tot el dia!

Començarem el matí amb un campionat de futbol dirigit a tots els joves de la ciutat,i organtizat per ells mateixos. També durem a terme l’assemblea d’Impuls, per presentar els projectes que s’han presentat aquest any i que es duran a terme durant tot l’any gràcies als pressupostos participatius joves. Durant el migdia, tindrà lloc davant l’equipament de la Kaserna un vermut musical on participaran joves músics del projecte Encambra’t i de la JOSA Jazz!

A primera hora de la tarda , organtizarem un escape city massiu, on convidem a totes les entitats juvenils i els joves de la ciutat a participar-hi! Finalment, durant el vespre, tindran lloc a la Rambla Sant Isidre uns concerts de cloenda protagonitzats per diversos artistes que han participat amb la Kaserna i que s’han pogut donar a conèixer gràcies al certamen de música jove!

Esteu tots convidats a celebrar els 20 anys amb nosaltres! Podreu trobar tota la informació a la pàgina web (igualadajove.cat) o a l’Instagram de la Kaserna (@igualadajove).