FIRA D’ENTITATS JUVENILS

El dia 16 de setembre, es celebrarà la primera Fira d’Entitats juvenils d’Igualada. Aquesta fira es fa amb la intenció de donar a conèixer les entitats als ciutadans d’Igualada, també amb l’objectiu de fomentar la participació de joves i infants en el teixit social de la ciutat. Les entitats que hi participen són: l’agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà i Agrupament Escolta La Flama, la  coral infantil els Verdums, la  coral infantil la Gatzara, l’Associació Punt de Partida Igualada, el club Isard i el grup Mou-te Igualada.

La fira estarà situada a la Plaça Cal Font des de les 16h de la tarda fins a les 20h del vespre, on cada entitat durà a terme activitats d’oci per a tots els joves que hi vulguin assistir, en format de gimcana perquè així sigui fàcil conèixer totes les entitats i tot el que fan i al que es dediquen.

Acompanyant la fira comptem amb la realització d’un dels projectes d’ Impuls, pressupostos participatius. El projecte en qüestió es diu Descobrint Fest, el nom fa referència a descobrir nous artistes i grups de música i està impulsat per una jove igualadina, la Maria Nieto. Comptarem amb l’actuació de DJ Davida i d’un grup de música anomenat Valdivia & The Boo Band fins les 00h de la nit.