INSCRIPCIONS OBERTES – ACTIVITATS DE TARDOR I NADAL

Amb la tornada a les escoles, els instituts i la rutina, aquesta tardor pots venir a gaudir de la programació de tardor de la Kaserna. Enguany tenim una gran varietat d’activitats preparades per tot el jovent d’Igualada. Hi podràs trobar activitats lúdiques i de moviment, formacions, activitats artístiques, esdeveniments joves i més!

Aquesta temporada trobareu activitats artístiques com dibuix manga o lettering per aquelles persones més creatives, jornades grafiteres per aquelles persones més originals que vulguin deixar impremta del seu art o face painting per aprendre a fer els millors dissenys de maquillatge.

També podreu trobar activitats lúdicoesportives com esport i valors, ioga o l’scape room per la ciutat d’Igualada. És una gran oportunitat per conèixer a gent nova i crear nous vincles d’amistat.

També pots venir i formar-te en cuina de quilòmetre zero i de temporada. Pots participar al taller d’autodefensa feminista, aprendre a crear el teu propi joc virtual amb “tecnoactiva’t” o fer el curs de primers auxilis!

Durant aquests mesos també hi ha esdeveniments per a joves. La Festota Festival o el Micro Obert per a totes aquelles persones amants de l’art i la música, la Setmana del Decreixement per a la conscienciació de la situació actual del canvi climàtic i una visió diferent del reciclatge i la reutilització del material.

De cara al Nadal pots gaudir de diferents casals: el casal tecnològic i el casal de BTT, el curs de flipbook, el curs de primers auxilis o el taller de rap, que culminarà amb la gravació de la canço i del seu videoclip.

Es poden realitzar les inscripcions a través de la pàgina web de la Kaserna a partir de l’1 de Setembre.

PROGRAMA D’ACTIVITATS TARDOR-NADAL 2022