Inscripcions obertes: Programació de Nadal i hivern 2021-2022

Juntament amb l’arribada del fred, els equipaments juvenils de la ciutat d’Igualada obren les inscripcions de les activitats que ompliran la Kaserna i Cal Badia durant la temporada d’hivern. També ho faran durant les setmanes de Nadal.

Enguany et pots inscriure a activitats dirigides per Eixarcolant, per conèixer les plantes silvestres i les varietats agrícoles tradicionals. Pots crear el teu propi Scape Room digital o conèixer de més a prop el disseny 3D.

Si t’agrada l’esport apunta’t a les rutes amb BTT o a Esport i Valors i gaudeix amb més gent de l’esport i els seus avantatges! Aquesta temporada també tenim tallers dedicats a la fotografia, a la salut o bé a l’estudi. Ioga, cuina, maquillatge, xerrades formatives i més!

El termini d’inscripcions s’obre el dia 1 de Desembre de 2021. Aquí pots fer la teva inscripció.

Degut a la COVID-19 les activitats estan adaptades a les mesures sanitàries vigents. També cal tenir en compte que els tallers i les activitats es poden veure afectats en funció a l’evolució de la pandèmia i de la participació ciutadana.

Igualment, cal recordar que el Punt d’Informació Juvenil segueix actiu. Aquest punt és un espai on les joves poden informar-se sobre diversos àmbits: laboral, acadèmic, emocional, salut i sexualitat, habitatge, participació juvenil i mobilitat internacional. Aquestes assessories són confidencials i personalitzades. Per tal de poder demanar orientació només cal demanar cita enviant un Whatsapp fes clic aquí, trucant al 93.804.18.01 o escrivint un missatge al mail kaserna@aj-igualada.net o a Instagram @igualadajove.