OBRIM INSCRIPCIONS! ACTIVITATS PRIMAVERA I ESTIU!

Seguim després d’una intensa i plena temporada d’hivern i ens endinsem en la programació de primavera i estiu! Juntament amb la vinguda del bon temps, la calor i la vida al carrer, els equipaments de joventut d’Igualada obrim les inscripcions per omplir d’esperit jove la ciutat i els equipaments!

De cara a la primavera gaudir de tot tipus d’activitats! Formatives, com acompanyament a l’estudiant, cuina, llengua de signes o bé anglès dirigit a la preparació del first. En aquesta temporada ens estrenem amb robòtica! Pots crear el teu propi robot i endur-te’l a casa teva! També podràs trobar activitats de moviment i esportives com Ioga o tennis taula per gaudir d’una estona amb més joves fent esport.

No ens oblidem tampoc dels artistes! Pots venir a aprendre les millors tècniques del dibuix manga o pots aconseguir fer les millors tipologies de lletra amb lettering!

Si t’agrada més el joc i l’enginy, pots venir a dimecres de rol; podràs entrar al món dels jocs, els wargames o els jocs de taula! Els divendres, també et pots apuntar a jugar a la Play Station amb més joves!

També pots mirar les xerrades que oferim, potser alguna d’elles és del teu interès!

De cara a l’estiu, hi ha una gran varietat d’activitats! Autodefensa feminista, cuina d’estiu, curs de cosmètica natural, primers auxilis…! Tot de formacions que pots aplicar al teu dia a dia! També trobaràs casals tecnològics o casals musicals.

 

 

També pots participar a projectes com el certamen de música jove d’Igualada o el festival encambra’t. Cinema a la fresca, excursions gastronòmiques…

Si ets més d’activitats de moviment i aventura pots venir a escalada, bubble football, la gran gimcana o un dia ple de tirolines, rappels i diferents activitats per roca i muntanya!

Obrim inscripcions el dijous 30 de març! Si encara no t’has decidit, pots consultar-ho tot a la pàgina web igualadajove.cat o bé trucant al 93 804 18 01!

INSCRIPCIONS D’ACTIVITATS

Ens veiem ben aviat!