PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

Donem la benvinguda al curs 2023/2024 i també a les activitats de tardor i hivern! Durant aquesta temporada, comptem amb activitats de tots els tipus pels joves de la ciutat per omplir la Kaserna i Cal Badia!

Enguany, a partir del 4 de setembre et pots inscriure a activitats formatives com el curs de cuina d’aprofitament, acompanyament a l’estudiant o preparació per l’examen del First. També trobaràs tallers i xerrades formatives de diferents temàtiques, així com pel benestar emocional, l’educació, orientació acadèmica i formacions sobre xarxes socials entre moltes d’altres. Les activitats artístiques son variades i engloben diferents vessants, així com cursos de producció musical, tallers de guitarra i ukelele, dansa, costura i teatre! Com cada temporada, també hi ha el recull d’activitats esportives, en les quals aconseguim treballar el cos però també els valors, la cohesió de grup i la cooperació.

Com cada any, oferim activitats en equip com divendres game, dimecres de cinema i esdeveniments esporàdic com per exemple la 2a edició de Micro Obert. També comptem amb activitats i casals específics pel Nadal, no us ho podeu perdre!

A partir d’aquest curs, les programacions d’activitats del Departament de Joventut passen a ser semestrals, per facilitar la inscripció d’activitats a la població juvenil i així coordinar-se també amb el curs escolar.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres: kaserna@aj-igualada.net – 93 804 18 01