BO CULTURAL JOVE

Si vas néixer l’any 2005, pots sol·licitar el bo cultural jove fins el 30 de setembre de 2023. Pots consultar aquí les instruccions i els requisits.

Si vas néixer l’any 2004, i ja gaudeixes del bo cultural jove, dirigeix-te a l’apartat específic per a nascuts l’any 2004 per consultar el teu “saldo”, preparar els teus tickets i comprovar el temps restant per a poder utilitzar el teu bo cultural jove.

Si ets una empresa o entitat cultural, recorda que el plaç per a sol·licitar l’adhesió segueix obert.

El Bo Cultural Jove només funciona a les empreses que formen part del programa. Encara que siguin culturals, si no estan adherides, el Bono no hi funcionarà. Consulteu aquí la llista d’empreses i entitats adherides.

  • 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i adobs per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals, i espectacles taurins.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple, llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.