El dissabte 26 de juny es celebra la quinzena edició del Certamen de Música Jove al pati del Museu de la Pell.

Aquesta edició tindrà lloc el dia 26 de juny al pati del Museu de la Pell on gaudirem d’un vespre ple de talent. Per tal de respectar les mesures sanitàries vigents, l’aforament serà  limitat i es podran aconseguir entrades numerades de forma anticipada AQUÍ a partir del dilluns 21/06. També, hi haurà una retransmissió en directe en temps real per poder arribar a totes les cases de la comarca!

Aquest any el Certamen començarà a les 20:00h i acabarà a les 00:30h i es comptarà de dues categories: solistes i grups musicals. En la categoria de solistes hi podreu veure la Rita Bosser, la Marina Freixas, l’Àlex Almirall i l’Ariadna i Xavi. I per la part de grups musicals actuaran: El pa de cada dia, Limboth, Inic i Lluna plena.

També, es comptarà d’un jurat professional qui donarà el premi a les millors categories.

Com a novetats d’aquest any el certamen es podrà seguir pel canal de Youtube  i el premi de jurat popular, que enguany serà per votació en línia via Instagram Stories: @certamenmusica_igd.

Tens ganes de viure un vespre ple de música? Vine al Certamen!

_________________

Consulta aquí les bases del Certamen d’enguany.

El Certamen de Música Jove d’Igualada és un concurs per a joves músics d’Igualada que pretén donar la possibilitat de mostrar el seu talent al públic del municipi i donar-se a conèixer com a artistes amb projecció de futur.

Any rere any, l’esdeveniment té el plaer de comptar amb un jurat professional que valora les actuacions i dóna nom a les dues guanyadores del Certamen. A part dels dos premis que atorguen el jurat professional (un premi de guanyador/a per cada categoria, i una accèssit per al grup/solista no guanyador/a que mereixi una menció especial), també es compta amb un premi del jurat popular: el públic assistent vota el seu grup preferit.

Alguns grups guanyadors en edicions del Certamen han estat La Terrasseta de Preixens, que continua actuant amb èxit dins del panorama català, Between Humans & Beats, Hugkake o Josh Allen & The Rootmakers, Ftansee Klaas, JoKB, GansoXillona, HeardDeath

Enguany, participaran al Certamen les propostes artístiques dividides en dues categories:

  • Grups de música
  • Solistes

Edicions passades

Vols conèixer els músics que han actuat en altres edicions? Aquí us deixem cartells d’edicions passades!

cartell certamen jpg  Certamen DEFINITIU JPG WEB

cartell certamen defCartell Certamen

Cartell_CONCURSANTS_Certamen2017-01 xarxes