Certamen de Música Jove

Consulta aquí tota la informació sobre les inscripcions del Certamen d’enguany!

El Certamen de Música Jove d’Igualada és un concurs per a joves músics d’Igualada que pretén donar la possibilitat de mostrar el seu talent al públic del municipi i donar-se a conèixer com a artistes amb projecció de futur.

Any rere any, l’esdeveniment té el plaer de comptar amb un jurat professional que valora les actuacions i dóna nom a les dues guanyadores del Certamen. A part dels dos premis que atorguen el jurat professional (un premi de guanyador/a per cada categoria, i una accèssit per al grup/solista no guanyador/a que mereixi una menció especial), també es compta amb un premi del jurat popular: el públic assistent vota el seu grup preferit.

Alguns grups guanyadors en edicions del Certamen han estat La Terrasseta de Preixens, que continua actuant amb èxit dins del panorama català, Between Humans & Beats, Hugkake o Josh Allen & The Rootmakers, Ftansee Klaas, JoKB, GansoXillona, HeardDeath

Enguany, participaran al Certamen les propostes artístiques dividides en dues categories:

  • Grups de música
  • Solistes

Per a descarregar-te les bases del certamen de música jove 2021 clica a Bases del 15è Certamen de Música Jove d’Igualada.


Edicions passades

Vols conèixer els músics que han actuat en altres edicions? Aquí us deixem cartells d’edicions passades!

cartell certamen jpg  Certamen DEFINITIU JPG WEB

cartell certamen defCartell Certamen

Cartell_CONCURSANTS_Certamen2017-01 xarxes