Iniciem una recollida de mòbils i tauletes de segona mà.

La Kaserna i Igualada Acull, juntament amb Caritas Anoia-Segarra i Creu Roja Anoia, engeguen projecte plegades.

Igualada Acull és una entitat igualadina nascuda per acompanyar, donar suport i defensar els drets de les persones nouvingudes.

Actualment el mòbil és una eina imprescindible per a tothom, tant per comunicar‑se amb la família i els amics que han quedat enrere en el cas de les persones migrants, com per sobreviure en el nou entorn on la majoria de comunicacions són digitals.

Les entitats que ofereixen assistència a les persones que es queden sense recursos ja siguin migrades o no, han detectat que moltes vegades els arriben persones que no disposen de telèfon o bé es tracta d’un telèfon tradicional no apte per connectar-se a internet. Tenir un aparell electrònic els permetria comunicar-se amb la família o els amics, connectar‑se a internet per buscar allotjament, feina, etc. o disposar d’un número de contacte per facilitar la feina als serveis socials o entitats de primera acollida.

És per això que iniciem una recollida de mòbils i tauletes de segona mà per tal de comptar amb un estoc que permeti resoldre la necessitat de les persones amb menys recursos de la nostra ciutat i comarca, autòctones o migrants, que no disposen d’un mòbil.

Així doncs, si tens un mòbil o una tauleta que ja no utilitzis i encara funcioni, esborra les teves dades i porta’l a La Kaserna (Travessera de Sant Jaume, s/n – Igualada). El nostre horari és de 8:30h a 14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.