EL CONSORCI SANITARI DE L’ANOIA BUSCA JOVES VOLUNTARIS PER PARTICIPAR EN UN ESTUDI DE SALUT MENTAL

Des del Servei de Salut Mental i Addiccions del CSA (Consorci Sanitari de l’Anoia), estem realitzant un estudi enfocat en les autolesions entre la joventut de l’Anoia. Busquem voluntaris d’entre 14 i 35 anys de la comarca interessats a participar en aquest projecte.

La participació és totalment voluntària i implica diverses fases. En la primera, es realitzarà una breu enquesta en línia amb qüestionaris concisos. Per compensar el temps dedicat, tots els participants entraran en el sorteig de 10 vals d’Amazon de 30 euros cadascun.

En cas de passar a la segona fase de l’estudi, els investigadors es posaran en contacte amb els participants per proporcionar una explicació més detallada del procés de participació.

Com podeu col·laborar?
Us convidem a col·laborar activament en la divulgació d’aquest projecte dins de la vostra institució. Com a espai on interactueu amb joves de l’Anoia, la vostra ajuda pot amplificar la participació en l’estudi.
Material de difusió disponible

Per facilitar la vostra implicació, adjuntem al correu tot el material necessari per difondre aquest projecte als vostres canals interns i externs. Trobareu contingut per a xarxes socials i  cartelleria que us poden ser útils.

Important! En la difusió de contingut per les xarxes socials, us demanem que adjunteu al material l’enllaç per inscriure’s a l’estudihttps://www.csa.cat/ca/actualitat/agenda/43/t-agradaria-participar-en-un-estudi-sobre-la-salut-mental-en-joves