Programació de primavera

Com cada any, amb l’inici de la primavera, La Kaserna es torna a omplir de vida i comencen una nova programació d’activitats.

 

Sabem que els darrers mesos han estat molt diferents al que estàvem acostumades i el nostre dia s’ha vist alterat i adaptat a les mesures canviants per tal de seguir a prop de les persones joves de la ciutat.

 

Per això l’equip del Departament de Joventut volem oferir un espai on trobar-vos amb altres joves i desconnectar, tot gaudint d’una bona estona. Us animem a fer un cop d’ull a la programació a https://activitatsk.igualadajove.cat/. Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica des del mateix portal.

 

A més, aquesta primavera algunes de les activtats es duran a terme al nou equipament de Cal Badia, el qual ens fa molta il·lusió poder compartir aquest espai amb totes vosaltres i omplir-lo d’alegria.

La programació d’enguany és molt diversa: apostem per oferir formació en el lleure (tant el curs de monitors com el de premonitors); un casal per les vacances de Setmana Santa sobre disseny, moda i costura sostenible; activitats extraescolars esportives, artístiques i tecnològiques.

Cal recordar que, a causa de la situació actual de COVID-19, les activitats es poden veure adaptades o modificades en funció del que diguin les mesures sanitàries, però que en tot moment us informarem de tot.

També podeu seguir venint al Punt d’Informació Juvenil, on podeu informar-vos o resoldre els dubtes que tingueu sobre següents àmbits: laboral, acadèmic, emocional, salut i sexualitat, habitatge, participació i mobilitat internacional. Aquestes assessories són confidencials i personalitzades. Si tens dubtes i vols venir a veure’ns només has de demanar cita prèvia enviant un Whatsapp al 690.79.35.68, trucant al 93.804.18.01 o escrivint un missatge al mail kaserna@aj-igualada.net.

Us animem a seguir-nos a les xarxes socials (@igualadajove) per estar al dia de tot el que passa i venir a provar noves activitats, conèixer gent i omplir les vostres tardes de noves experiències i coneixements. Us esperem!