Participa als Pressupostos Participatius Joves IMPULS 2021


L’Ajuntament d’Igualada, per mitjà del Departament de Joventut, ja ha obert el termini de presentació de projectes als Pressupostos Participatius Joves IMPULS 2021.

Aquest procés participatiu té l’objectiu principal de promoure la participació dels i les joves de 16 a 30 anys del municipi. Els pressupostos participatius són un mitjà de corresponsabilització que permet la participació dels joves en la gestió del pressupost municipal, ja que poden proposar, debatre i decidir sobre el destí dels 15.000€ disponibles de pressupost, aprendre a gestionar i desenvolupar els seus propis projectes i crear una xarxa de treball amb altres joves de la ciutat, compartint experiències i sumant aprenentatges.

Sota el lema: “Per decidir… participa-hi!”, l’assemblea de joves Impuls construeix cada any una agenda plena d’activitats gratuïtes i obertes a tot el jovent de la ciutat de temàtiques molt diverses: cooperació, perspectiva de gènere, esport, música i lleure, arts plàstiques i escèniques…

L’edició IMPULS 2020 va estar marcada per la Covid-19 i malauradament no van poder tirar endavant tots els projectes, enguany animem a totes les joves que no van poder desenvolupar-lo a tornar-se a presentar per tal de poder fer-lo realitat tot respectant les mesures vigents.

A totes les joves de 16 a 30 anys que us rondi un projecte pel cap i no sapigueu com engegar-lo, teniu temps fins el dia 15 de març per presentar-lo als pressupostos participatius. Entreu a la web www.igualadajove.cat/impuls, ompliu el formulari i envieu-nos un vídeo de 60’’ presentant-lo.

Des del departament municipal de Joventut es vol agrair la participació de totes els joves participants en la creació i la selecció de les propostes. Trobareu més informació al perfil d’instagram @impulsjoves o a la web de La Kaserna www.igualadajove.cat