“Figues i Ous 2016” per a la promoció de la salut sexual i afectiva

Un any més us presentem el l’agenda d’actes de les “Figues i Ous 2016”, que iniciarà aquest dilluns 28 de novembre. El programa, coordinat des del Departament de Sanitat i Salut Pública amb la participació del Departament de Joventut del municipi, inclou actes que promouen la salut sexual i afectiva.

Dilluns s’iniciarà amb la realització d’un taller sobre “Plaer, amor i desig” i l’inauguració de l’exposició dels cartells de la campanya “Per gustos, culs” (dissenyats pels joves corresponsals de l’edició passada). En acabar la setmana es durà a terme la xerrada “Manual per a seduir: Com aprendre a lligar face to face?” , és a dir, sense fer ús de les xarxes socials. En aquesta xerrada es tractaran aspectes clau com el concepte de sensualitat. Així mateix, es podrà visitar l’exposició “Treu-li suc, a la Sexualitat” i es realitzarà una representació teatral a l’Institut Pere Vives Vich.

A més a més, es distribuiran llaços vermells commemoratius de la Lluita Contra el Sida i “Kits del Plaer” i preservatius en diversos espais, acompanyats de material informatiu.

Per a més informació, podeu consultar a l’Agenda de la pàgina web de l’Ajuntament d’Igualada.

 

 

 

ous-i-figues-w