11è Certamen de Música Jove d’Igualada

Moltes gràcies a tots els assistents de l’11ena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada que us vau apropar a la Plaça Sant Miquel els dies 1 i 2 de juliol!

Van ser dues nits plenes de música, que van comptar amb un públic de diferents edats que estrenava així l’arribada de l’estiu i de les festes a la fresca. El Certamen va comptar amb 15 actuacions de la mà de: Milton Salazar, Virgi, Ganso, JoKB, Ital Youth, La Séptima Trastada, Psychodrome, Ferran Olmedo, ZZ Waldy’s, Anything, Samsara, Biruji, BO2, Against The Flow i Rikbot.

També hi va actuar com a artista convidat del William Guardado, que des d’El Salvador i dins del projecte Resiliència Juvenil del programa Impuls del Departament de Joventut ha donat a la realitat d’El Salvador, així com diverses cançons tradicionals i festives.

Un jurat professional va decidir els guanyadors de les tres categories (novetat d’aquest any!), que van ser:

  • en la categoria de música electrònica i nous formats, amb un premi de 400€ i una actuació a l’Espai de Barraques de la Festa Major d’Igualada l’any vinent, amb una remuneració de 200€: la Virgi
  • en la categoria de solista amb acompanyant, amb un premi de 400€ i l’invitació a actuar a la Sala Voilà de Manresa, amb una compensació econòmica de 200€: el Milton Salazar (acompanyat de l’Àlex Almirall)
  • en la categoria de grup musical, amb un premi de 800€ i una actuació com a convidats a l’Espai de Barraques de la Festa Major d’Igualada del pròxim any, amb una compensació de 500€: els Psychodrome

A més a més d’aquests premis, molts de vosaltres vau decidir el guanyador per votació popular, que va ser La Séptima Trastada, amb un premi de 200€.

La incorporació de diferents novetats com la difusió dels participants a través de diferents mitjans de comunicació, l’obertura als joves de la comarca a participar-hi i l’ubicació del Certamen en un espai públic s’han valorat molt positivament.

Si voleu veure algunes fotos feu clic a la imatge!

Fins la propera edició!

IMG_7251_opt