GRAN ÈXIT D’ASSISTENTS LA TARDA DE CINEMA !

Aquest dissabte es va dur a terme la primera sessió de

“Tardes de cinema”

organitzades pel grup de joves Korresponsals de la Kaserna.

20180310_182608

La primera projecció de la tarda, la sessió de dos quarts de cinc de la tarda, va ser la pel·lícula “Enganchados a la muerte“, una pel·lícula de misteri on un grup de cinc joves estudiants de medicina emprenen un atrevit, i a la vegada perillós, experiment.

En aquesta primera sessió van assistir-hi gairebé una quarantena de joves de diferents instituts d’igualada.

Pel que fa a la segona projecció, “Juno“, la qual tractava sobre l’embaràs juvenil, una pel·lícula de comèdia,lleugera però lluny de ser superficial, descriu com és la vida d’una jove que s’ha de confrontar a un embaràs i plantar cara a decisions difícils havent d’enfrontar-se a un món d’adults i combatent diferencies generacionals i socials on, des d’una mirada juvenil més distant a la seva edat que la resta dels seus iguals, s’ha de plantejar temes com l’avortament o la vida en parella.

En aquesta sessió van assistir-hi una vintena de joves que van assistir al visionat  la qual va ser més tranquil·la, però no menys interessant, on es va gaudir d’aquesta tragicomèdia.

Es va adaptar l’espai d’una de les sales de la Kaserna on es va poder projectar la pel·lícula. A més a més, va refrigeris, crispetes i un pica-pica a càrrec dels Korresponsals que va amenitzar l’estona del visionat.

Agrair als Korresponsals d’aquesta feina tant ben feta i a tot el públic assistent que va fer possible aquesta activat. Tants uns com els altres van poder gaudir d’una tarda de cinema de misteri i comèdia.

 

Quan tornaran a organitzar més tardes de cinema? Quines pel·lícules tenen preparades els joves Korresponsals?

Guardeu-vos les següents dates…

28 d’abril

26 de maig

Les pel·lícules…..aviat les sabreu!!

Estigueu atents!!

 

IMG-20180313-WA0002

PRÒXIMAMENT…. A LA KASERNA!!!