“I tu, com et veus?”

 

Al llarg d’aquest curs, el grup de joves corresponsals de la Kaserna, alumnes de 3r i 4t d’ESO de diferents IES d’Igualada han estat reflexionant sobre l’autoconcepte. Aprofundint en com la imatge de nosaltres mateixos (no només a nivell físic, sinó també social, cognitiu, afectiu, etc.) ens afecta en el nostre dia a dia i en l’autoestima, van decidir iniciar una campanya que tractés la temàtica.

D’aquesta manera ha pres forma la campanya “I tu, com et veus?”, que va iniciar amb les seves reflexions, fruit de vivències personals o de persones properes i que ha donat lloc a la visualització de la pel·lícula “Petita Miss Sunshine” durant la Jornada dels Corresponsals, organitzada a Cal Badia el passat 3 de juny.

Durant la jornada, a més a més de visualitzar la pel·lícula i de gaudir de les actuacions de joves igualadines, van preparar un espai amb miralls, on el públic assistent va poder escriure-hi els seus missatges i reflexions de positivitat per a la resta de joves.

D’aquests vídeos, gravats pel mateix grup de joves, n’hem realitzat un recull final. Us convidem a totes i a tots a veure’n el vídeo!