LA #mostraJOVE A LA FIRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL

LA MOSTRA D’IGUALADA

FIRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL

Del 12 al 15 d’abril de 2018

 

 

 

Ja tornem a tenir de nou La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil !! Una fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Al llarg d’aquests dies Igualada acollirà al voltant de 36.000 espectadors i més de 700 professionals.

El petit gran públic podrà gaudir de qualitat, contemporaneïtat  i originalitat en tots els seus espectacles mostrant en ells nous llenguatges i posades en escenes en espais no convencionals. La Mostra d’Igualada invita a tots els gèneres escènics, des del teatre i la màgia, passant pel mon del circ i les titelles fins la música i la dansa en espais tant oberts com tancats vinguts d’arreu de Catalunya, l’estat i internacionals.

A més a més dels espectacles hi haurà un ventall d’activitats paral·leles com conferències , speeds meettings, trobades que afavoriran el contacte entre tots els agents partícips.

Per a més info: lamostraigualada.cat

La #mostraJOVE, +12 anys

Espai autogestionat pel Grup de Participació Jove

Joves! Feu-vos vostre l’espai. Veniu a participar del teatre i un munt d’activitats més al Pati de L’Escorxador.

Des de dijous a la tarda fins diumenge al vespre hi haurà moltes activitats que sorgeixen d’un projecte participatiu amb la col·laboració de les entitats juvenils d’Igualada.

Pots trobar des de Kahoots, postfuncions, assajos oberts i improshows duts a terme des de joves de Nova Veu a grups de teatre dels instituts d’Igualada i companyies joves. A més, també podreu gaudir de Dj’s i il·lustracions, exhibició de Dapos…

Hi haurà una zona de relax, música d’ambient i servei de bar (esmorzars, dinars i sopars) cada dia des de les 10h del matí.

Al punt de trobada jove de la Mostra d’Igualada tindran la programació oberta amb la informació actualitzada”!!

Per a més infomarció clica aquí

Segueix-los per les xarxes socials @joveslamostra #mostraJOVE  !!!

 

Vine a passar el dia!

Descarrega’t el flyer amb la graella de totes les activitats clicant aquí