OBERT PERÍODE D’INSCRIPCIONS PELS CAMPS DE TREBALL DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT

 

 

 PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS 

del 9 d’abril al 17 de maig

 

La Direcció General de Joventut segueix organitzant camps de treball per a joves de 14 a 29 anys.

 

Camp de treball

• Què són aquests camps de treball?

Els camps de treball són estades durant l’estiu on es duen a terme activitats lúdiques i de lleure on poder col·laborar de forma activa a la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant a persones, fent tasques de protecció a la  natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

• Quines modalitats ets pots trobar?

a). Camps de treball a Catalunya per a joves catalans: aquest camps de treball es duen a terme a Catalunya i tots els participants són joves menors d’edat residents a Catalunya. Estan promoguts per la Direcció General de Joventut i gestionats per associacions i entitats d’educació en el lleure catalanes.

b). Camps de treball a Catalunya d’intercanvi amb la resta de l’Estat: es duen a terme a Catalunya i els participants poden ser joves menors i majors d’edat residents a Catalunya i procedents de tot l’estat espanyol.

c). Camps de treball a Catalunya d’intercanvi amb internacionals: es duen a terme a Catalunya i poden participar joves majors d’edat residents a Catalunya i procedents de tot Europa (a vegades també poden ser procedents de països de fora de la UE).

 

• Quina durada tenen els camps de treball?

Els camps de treball que es duen a terme a Catalunya tenen una durada de quinze dies. EN canvi, els camps de treball que s’organitzen a altres zones de l’Estat i a l’estranger poden tenir una durada superior depenent de diversos factors (tipus de projecte, país de l’estada, entitat organitzadora…).

 

 

 

 

 

 

El període d’inscripcions als camps de treball és del 9 d’abril (a les 12h del migdia) al 17 d’abril (fins les 12h del migdia) via internet. En breu es publicarà l’oferta dels camps de treball d’aquest estiu.

Per tal de tenir més informació sobre el calendari del procés de preinscripcions cliqueu aquí. També podreu trobar quina quota tenen els camps de treball així com del seu pagament.

 

Encara t’ho estàs pensant?