Oberta la convocatòria del MOBINT 2017

Com cada any, la Secretaria d’Universitats i Recerca convoca, a través de l’AGAUR, els ajuts MOBINT 2017-2018, adreçats a l’estudiantat de les universitats catalanes, per fer una estada acadèmica de mobilitat, en el marc dels programes d’intercanvi internacional.

L’objectiu és promoure la mobilitat estudiantil, mitjançant el finançament d’una part de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països. Es concedirà un ajut de 200 € mensuals, d’acord amb la durada de l’estada (màxim 6 mesos)

Els estudiants que optin als ajuts esmentats hauran de:

Tenir un bon expedient acadèmic i acreditar un nivell B2 d’una de les terceres llengües establertes en el sistema educatiu de Catalunya (anglès, francès, alemany o italià) i, en el cas que la llengua o les llengües de docència no coincideixin amb la que l’estudiant ha acreditat, entre les esmentades anteriorment, haurà d’acreditar, a més, un nivell B2 de la llengua de docència, excepte quan aquesta sigui una de les llengües oficials de Catalunya.

Pots presentar la teva sol·licitud fins el dia 15 de setembre a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya. Fes clic aquí per tenir-ne més informació!