Preinscripcions als camps de treball del 10 al 18 d’abril

Si aquest estiu vols que sigui inoblidable i tens entre 14 i 29 anys, inscriu-te en un camp de treball!!

Podràs realitzar estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. Tria l’opció que més s’adapti als teus interessos, n’hi ha de molts tipus! 

La durada acostuma a ser de quinze dies, però hauràs de consultar la fitxa de cada camp de treball per conèixer-ne les dates exactes. En el cas dels menors d’edat, les estades es poden realitzar a Catalunya i a la resta de comunitats autònomes i el preu oscil·la entre els 193€ i els 110€

Pots fer la preinscripció des del 10 d’abril a les 12h fins al 18 d’abril a les 12h. Quan la facis, obtindràs un número a partir del qual s’adjudicaran places per al sorteig davant notari que es farà el 20 d’abril. 

Per poder consultar l’oferta dels camps de treball i més informació general, consulta el web de la Generalitat de Catalunya.

Si ets major d’edat i t’interessaria fer un camp de treball internacional, informa’t de les oportunitats disponibles fent clic aquí!

 

I si vols conèixer altres oportunitats per aquest estiu… Consulta l’apartat del Campi qui pugui!!