SORTEIG DEL PIJ A LA VIII FIRA DE L’ENSENYAMENT D’IGD

Aquest mes de febrer tindrà lloc a Igualada la VIII Fira de l’ensenyament d’Igualada, i com cada any, la Kaserna i el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) hi serem presents!

La Fira tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer en horari de matí (de 9 a 14.30h divendres i de 10 a 14h dissabte) a l’Escorxador d’Igualada.

Divendres 15/02, que és el dia destinat a les visites organitzades dels instituts, a l’estand del PIJ realitzarem un sorteig amb premis molt interessants!

 

  • QUI POT PARTICIPAR AL SORTEIG?

Poden participar-hi tots i totes les joves que assisteixin a la Fira de l’ensenyament el divendres dia 15 de febrer de 2019 en horari de 9.30 fins les 14.30h.

  • QUÈ HE DE FER PER PARTICIPAR-HI?

Venir personalment a l’estand de la Kaserna i participar de la dinàmica que tenim preparada aportant les teves idees o bé, realitzar alguna consulta relacionada amb els serveis que s’ofereixen des del Punt d’informació juvenil i/o l’equipament.

Posteriorment, omplir la butlleta corresponent.

  • QUINS SÓN ELS PREMIS?

Hi haurà un total de 3 premis:

  1. 1r premi: Fujifilm Instant camera (Instax mini 9) amb rencanvi de 10 fulls de pel·lícula fotogràfica.
  2. 2n premi: Celly Universal Bluetooth speaker (altaveu bluetooth de butxaca)
  3. 3r premi: i7S wireless (auriculars sense fil)
  • ON i QUAN ES PUBLICARAN ELS/LES GUANYADORS/ES?

El sorteig es publicarà al perfil d’Instagram de la Kaserna (igualadajove) al igual que el nom dels /les 3 guanyadors/es immediatament abans del tancament de la Fira de l’ensenyament (a les 14.30h del Divendres 15/02/19)

  • QUAN ES FARÀ L’ENTREGA DE PREMIS?

L’entrega de premis la farem en companyia de la Regidora de Joventut, Carme Minguet, l’endemà Dissabte 16 de Febrer a les 12.00h a l’Escorxador d’Igualada.

(En cas de no poder assistir de manera justificada a la recollida dels premis, la persona premiada haurà de contactar amb el personal del Punt d’Informació Juvenil el següent Dilluns dia 18/02/19 per tal de pactar data i hora per la recollida del premi a l’Equipament juvenil la Kaserna)

 

US ESPEREM A LA FIRA!!