TARDES DE CINEMA

cartell #K 10 març

 

El grup de joves corresponsals d’aquest curs 2017/18 han preparat tardes de cinema a la Kaserna!

Els corresponsal són un grup de vuit joves de 3r i 4t d’ESO de l’INS Pere Vives Vich, l’INS Joan Mercades, l’INS Badia i Margarit i de l’Acadèmia Igualada que es reuneixen cada divendres per fer tal de fomentar la participació i promovent activitats a tots els joves de la ciutat. Per altra banda, treballen conjuntament per tal de fer arribar informació d’interès juvenil a la resta dels seus companys i a tots els joves de la ciutat.

Per tal d’amenitzar les tardes de dissabte, els joves corresponsals volen oferir a la resta de joves a partir de 12 anys  una tarda de cinema al mes.

Quan? 10 de març

On ? A la Kaserna

Preu: Gratuït amb servei de crispetes i beguda!!

Edat: A partir de 12 anys

 

 

Enganchados a la muerte”16:30h

Neils Arden Opley (2017, 108 min.) Els límits entre la vida i la mort serà la línia d’investigació realitzada per “Flainters”, on un grup de joves provoquen la mort per tal d’investigar posteriorment la possibilitat de dur a terme una resurrecció  jugant amb la moaralitat i el temperament humà aquest remake de “Línia Mortal”

 

 

Juno 19:00h

Jason Reitman (2007, 96 min.) Juno MacGuff és una adolescent confrontada a un embaràs imprevist. Amb 16 anys, es troba embarassada del seu company de classe Paulie Bleeker. Amb l’ajuda de la seva millor amiga Leah, Juno marxa a la recerca de pares ideals per criar el futur nen.

 

 

Et quedaràs a casa???