VISITA UNIVERSITATS

Activitats i tallers per ajudar-vos a decidir els vostres estudis universitaris

Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes.

Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.

Per ajudar-vos a tocar de peus a terra i veure les aplicacions pràctiques dels estudis que voleu cursar, les universitats catalanes organitzen activitats d’orientació universitària que poden resoldre els vostres dubtes o fer-vos descobrir facetes d‘algunes professions que potser desconeixíeu. Aquests tallers pràctics, xerrades o jornades de portes obertes s’adrecen a estudiants dels darrers cursos de l’ESO, de Batxillerat o de Cicles Formatius i permeten entendre millor les sortides professionals i el dia a dia de cada professió. 

Si sou futurs/es estudiants universitaris/àries i no teniu gaire clar quina carrera triar, aquestes activitats poden ser molt útils per aclarir els vostres dubtes.

Si ja sabeu què estudiareu podreu conèixer amb més profunditat les sortides professionals de la vostra vocació. En algunes activitats participen professors de la mateixa universitat i/o alumnes que actualment cursen aquells estudis.

Cada universitat té el seu propi calendari.

La major part d’activitats es concentren la primera part de l’any, però algunes ja estan en marxa i ja tenen les inscripcions obertes.

 

Aquí teniu més informació per si la proposta és del vostre interès!

http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Futurs_estudiants_activitats_universitats