VOLS FER UN CAMP DE TREBALL AQUEST ESTIU?

CAMPS-DE-TREBALL-2018

La Coordinadora de Camps de Treball Internacionals de Catalunya, COCAT obre inscripcions de camps de treball per aquest estiu: DILLUNS 12 DE MARÇ!

Aquest any hi haurà camps de treball oberts dirigits a menors d’edat que tindran lloc arreu d’Europa!!

Si no sabeu ben bé què és un camp de treball, com funciona, què s’hi fa, quines condicions hi ha per poder participar-hi… Podeu consultar el següent enllaç on podreu aclarir els vostres dubtes.

http://bit.ly/2DUPKpO

Els programes que es duran a terme durant l’estiu s’aniran publicant al cercador de projectes a finals de febrer principis de març!

Si teniu qualsevol consulta sobre el procés d’inscripció podeu fer una ullada a les preguntes freqüents que han fet més joves o contactar directament amb ells a autgoing@cocat.org

Xerrades informatives sobre camps de treball

Al llarg de febrer, març i abril COCAT ofereix sessions informatives per a tots aquells que estigueu interessats en participar-hi i així resoldre tots els dubtes i curiositats que pugueu tenir!

NOVES-XERRADES-INFORMATIVES-SOBRE-CAMPS-DE-TREBALL-INTERNACIONALS1

Si voleu saber on fan cadascuna de les xerrades informatives podeu consultar clicant aquí. Confirma la teva assistència al següent enllaç: http://bit.ly/2DmpsJu

 

Des de la Kaserna també us informarem i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu sobre camps de treballs!