COOPERAR DE MANERA “LOW COST” – VERMUT CAMPI QUI PUGUI

Des del Punt d’Informació Juvenil de la Kaserna, dins del Cicle “Campi Qui Pugui”,  s’ofereixen xerrades informatives tant per joves com per a famílies.

L’objectiu del Campi qui Pugui és informar els joves de totes les possibilitats que es presenten a nivell de mobilitat internacional i activitats i estades per a l’estiu, des d’anar a treballar o estudiar a l’estranger, a fer un voluntariat, un camp de treball o unes colònies d’estiu.

Si ets dels que li agrada viure experiències a l’estranger i conèixer noves persones i cultures, fes una ullada al cartell!

 

Aquests últims anys, des del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, s’ha detectat un creixent interès per part dels joves i les seves famílies en cercar estades a l’estranger.

En aquesta xerrada volem informar i oferir recursos a tots/es els/les joves sobre com participar en projectes cooperatius a l’estranger, com fer-ho de manera individual, o bé, amb amics però per fer-ho d’una manera que no sigui dins de les organitzacions.

Dos joves Igualadins, Carles Palet i Toni Font ens explicaran la seva experiència i que van tenir en compte a l’hora de fer-ho.

 

Viatjarem de l’Àfrica a Centre Amèrica tot fent un vermut!

T’HO PERDRAS?

 

Us convidem a tots i a totes a assistir-hi per tal de poder tenir més recursos en cas que estigueu pensant en viatjar a cooperari intercanviar a l’estranger.