EL MEU FILL VOL VIATJAR A L’ESTRANGER

 

Des del Punt d’Informació Juvenil de la Kaserna, dins del Cicle “Campi Qui Pugui”,  s’ofereixen xerrades informatives tant per joves com per a famílies.

L’objectiu del Campi qui Pugui és informar els joves de totes les possibilitats que es presenten a nivell de mobilitat internacional i activitats i estades per a l’estiu, des d’anar a treballar o estudiar a l’estranger, a fer un voluntariat, un camp de treball o unes colònies d’estiu.

Si ets dels que li agrada viure experiències a l’estranger i conèixer noves persones i cultures, fes una ullada al cartell!

Aquests últims anys, des del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, s’ha detectat un creixent interès per part dels joves i les seves famílies en cercar estades a l’estranger.

Entre els més joves el suport familiar és un aspecte molt important, i per això hem organitzat una sessió informativa dirigida a famílies el dijous 3 de maig a les 19:30 a la Kaserna. Durant la xerrada, a càrrec de l’Oficina Jove de l’Anoia.

Us convidem a tots i a totes a assistir-hi per tal de poder tenir més recursos en cas que estigueu pensant en viatjar a estudiar, cooperar, i intercanviar a l’estranger.