Engeguem la campanya que #estimaladiversitat : “Per gustos, culs”

Sabies que segons la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals el 55% dels menors LGTB pateixen assetjament escolar?

Aquesta informació i molta més és la que van treballar els grup de joves corresponsals de la Kaserna del curs passat, alumnes de 3r i 4t d’ESO de diversos instituts d’Igualada. Veient les dades i les conseqüències alarmants d’aquesta situació, van decidir preparar una campanya de normalització de la diversitat sexual i de sensibilització sobre el bullying per motius de LGTBifòbia.

Coincidint amb la fi del primer trimestre, engeguem la campanya “Per gustos, culs”, que inclourà la difusió de vídeos enviant missatges de suport als nois i noies que pateixen aquest tipus d’assetjament escolar. A més a més es divulgaran cartells dissenyats pel mateix grup de joves que promouen la reflexió i la tolerància vers les diferents tendències i orientacions sexuals.

Si tens ganes d’enviar els teus missatges de normalització de la diversitat sexual i de suport a les persones que pateixen assetjament escolar, ja pots fer-ho a través de la cartellera interactiva.

Més informació a la pàgina web de la campanya, i no oblidis de seguir-nos a les xarxes socials per estar actualitzat de la campanya!

@igualadajove          /kasernajove