Presentació revista La Incòmoda del col·lectiu Refem Feminisme

El col·lectiu de dones Refem Feminisme ha presentat el primer número de la revista La Incòmoda, un projecte impulsat amb #pressupostparticipatiujove del Departament de Joventut i amb la col·laboració de dones de diferents àmbits professionals.

“De la feina a la feina” és el seu títol, dedicant aquest número al paper de les dones en el món laboral i domèstic i denunciant com, després de la incorporació de la dona al món laboral no hi ha hagut una incorporació de l’home en el món domèstic de la mateixa magnitud.

En aquest número podrem trobar articles per expandir els nostres coneixements i ajudar-nos a formar-nos una visió crítica de la societat, recomanacions d’àmbit cultural, una part de jocs i activitats lúdiques carregades de sàtira i humor i tot ben carregat d’un disseny fresc i preciós.

Podeu adquirir la revista en diferents punts de distribució per 7€. El donatiu anirà destinat a l’entitat @heliadones de Barcelona que treballen per donar suport a les dones que pateixen violència masclista.

@llibreriallegim

@llibreriaaqualata

@casal_elfoment

@llibreriacalrabell

Gràcies @refem_feminisme per fer-nos d’altaveu i per la feina feta!

https://www.instagram.com/p/CFRZRUPByXG/

https://www.instagram.com/p/CFRVvA-I76h/