TRAMITACIÓ DE CARNETS A LA KASERNA

CARNETS I DESCOMPTES

 

ISIC: Carnet d’estudiant internacional

T’acredita com a estudiant arreu del món, està reconegut per la UNESCO i la Comunitat Europea i et permet gaudir d’avantatges i descomptes arreu del món.

Destinat a estudiants majors de 12 anys que cursin qualsevol curs del sistema educatiu i que estiguin matriculats, a temps complet, en un curs reconegut oficialment.

La validesa és d’un any des de la data d’expedició.

A la Kaserna et tramitem aquest carnet. Es fa al moment i, per fer-lo, necessitem que omplis una sol·licitud, que portis el DNI, una fotografia de color i un document que acrediti que estàs estudiant. El carnet té un cost de 9,00 €.

ITIC: Carnet de professor internacional

T’acredita com a professor arreu del món, està reconegut per la UNESCO i la Comunitat Europea i et permet gaudir d’avantatges i descomptes arreu del món.

La validesa és d’un any des de la data d’expedició.

A la Kaserna et tramitem aquest carnet. Es fa al moment i, per fer-lo, necessitem que omplis una sol·licitud, que portis el DNI, una fotografia de color i el carnet de docent del Dept. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o certificat del centre assegurant que treballes al centre acadèmic durant l’any vigent. El carnet té un cost de 9,00 €.

IYIC: Carnet de jove internacional

Si no ets estudiant però ets un/a jove de fins a 30 anys, pots gaudir de descomptes i serveis similars als que t’ofereix l’ISIC.

A la Kaserna NO tramitem aquest carnet.

Carnet d’Alberguista

Aquest carnet moltes vegades és imprescindible si et vols allotjar a alguna de les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF), que és l’organització d’albergs més gran del món.

El carnet d’alberguista també et dóna accés a nombrosos descomptes i ofertes en tots aquells àmbits vinculats al món de l’alberguisme que es poden dur a terme al territori català: turisme, esport, aventura, oci, cultura, art, gastronomia, diversió…

Hi ha diverses modalitats: adult, jove, familiar o de grup. A la Kaserna tramitem totes les modalitats d’aquest carnet. Es fa al moment i necessitem que omplis una sol·licitud i que portis el DNI (consultar documentació pels carnets familiars i de grup).

El cost dels carnets varia en funció de la tipologia: juvenil (5,00€), adult (10,00€), familiar (18,00€) o grup (16,00€).

Carnet Jove

El Carnet Jove està destinat a joves d’entre els 12 i els 30 anys i inclou descomptes en els àmbits de la cultura, el turisme, la mobilitat, la formació, etc.

Els avantatges del Carnet Jove són varis:

Generals: avantatges permanent sense un lloc geogràfic concret.

Locals: avantatges permanents en cada un dels municipis.

Pack Jove: obsequi amb més de 100 vals de descompte en cultura, formació, turisme, tecnologia, esport, salut i lleure….

Temporals: s’incorporen mes a mes, perquè fan referència a esdeveniments de lleure, culturals i esportius. També es realitzen sortejos.

Mobilitat: més de 60.000 avantatges oferts arreu d’Europa i assegurança d’assistència en viatges internacionals de franc.