Busquem corresponsals per aquest curs!

finals_bons

 

Si t’agradaria ajudar-nos a informar la resta d’alumnes del teu centre i a participar en l’organització de projectes i esdeveniments, has de saber que ja està oberta la tercera edició del projecte dels Corresponsals de la Kaserna!

El grup de corresponsals el formen una representació d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de diferents centres i les places estan distribuïdes en relació amb el seu número d’estudiants:

  • 1 corresponsal de l’Acadèmia Igualada
  • 2 corresponsals de l’Escola Anoia
  • 4 corresponsals de l’Institut Pere Vives Vich
  • 4 corresponsals de l’Institut Joan Mercader

Tens temps des del dilluns 17 d’octubre al dimecres 2 de novembre (fins les 14h) per a presentar la teva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Kaserna o a la paradeta del PIDCES del teu institut a les hores del pati en què ve la informadora.

La documentació que hauràs de presentar és la fotocòpia del teu DNI i l’imprès de la butlleta de sol·licitud emplenada. Si has estat delegat/da de classe o has format part del món associatiu porta’ns també una acreditació.

Un cop tinguem les inscripcions fetes, us convocarem a la selecció dels candidats i el 14 de novembre sabrem qui seran els seleccionats per aquest curs.

 

+ info sobre el projecte de Corresponsals al següent enllaç: https://igualadajove.cat/projectes-2/corresponsals/

+ info sobre la convocatòria: bases-corresponsals-2016-2017

Pots descarregar-te la butlleta d’inscripció clicant a aquesta imatge:

butlleta-inscripcio-corresponsals-2016_opt